Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η κορονοϊός "χτύπησε" την παραγωγή του Switch

*
Η Nintendo έχει ήδη ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό της Ιαπωνίας ότι, η έξαρση το κορονοϊού θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην παραγωγή και τις αποστολές του Nintendo Switch και του περιφερειακών του. Ήδη το Animal Crossing-themed bundle της κονσόλα του επρόκειτο να κυκλοφορήσει πριν λίγες μέρες στην Ιαπωνία μπήκε σε αναμονή για άγνωστο χρονικό διάστημα. Η εταιρεία απολογείται για την καθυστέρηση και υπόσχεται πως θα παρακολουθεί την κατάσταση.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν οι καθυστερήσεις θα επεκταθούν και σε άλλες αγορές. Για την ώρα η Nintendo αναφέρεται συγκεκριμένα στο hardware που παράγεται στην Κίνα και πωλείται στην Ιαπωνία. Μόλις πριν μερικούς μήνες, η εταιρεία μετέφερε μέρος της παραγωγής της για την αγορά των ΗΠΑ στη νοτιοανατολική Ασία, προκειμένου να αποφύγει μέρος της αμερικανικής φορολογίας. Οι περισσότερες κονσόλες Switch παράγονται από την Foxconn, τα εργοστάσια της οποίας στην Κίνα θα παραμείνουν κλειστά για τουλάχιστο ακόμα μια εβδομάδα.


Τέλος η Nintendo προειδοποιεί για περεταίρω ελλείψεις του Ring Fit Adventure στην Ιαπωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*