Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η λαίλαπα των custom made Amiibo συνεχίζεται

Η τρέλα του κόσμου με τα Amiibo δεν περιορίζεται μονάχα στην αγορά των αυθεντικών φιγούρων της Nintendo, αλλά επεκτείνεται και στην δημιουργία (!) ανεπίσημων φιγούρων από διάφορους fans. Αν εξαιρέσουμε την Swarovski έκδοση του Kirby, η οποία πωλείται μέσω eBay σε μία όχι και τόσο «φιλική» τιμή ($500.00), τα υπόλοιπα Amiibo έχουν φτιαχτεί με μεράκι και πολύ αγάπη από ανθρώπους που δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να μετατρέψουν τις ιδέες του σε κάτι χειροπιαστό. Από τον Raichu και τον Waluigi μέχρι την «φωτεινή» έκδοση του Mega Man, δείτε μερικές φωτογραφίες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό στη συνέχεια.



Αν σας αρέσουν οι παραπάνω δουλειές, καλό θα ήταν να ακολουθήσετε το συγκεκριμένο Tumblr, το οποίο ανεβάζει συχνά πυκνά εικόνες υψηλής ανάλυσης από custom made Amiibo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*