Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η μαγεία των cinematic cutscenes της σειράς Final Fantasy

Σε πρόσφατη διάλεξη του στο πανεπιστήμιο της νότιας Καλιφόρνια, ο γενικός διευθυντής της Square Enix Visual Works Kazuyuki Ikumori εξήγησε τον τρόπο δημιουργίας των cinematic cutscenes στο δημοφιλές ιαπωνικό studio. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία δημοσίευσε ένα video από την ομιλία του, όπου, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται εν συντομία μερικά από τα μυστικά των υπέροχων cinematic cutscenes που περιέχονται σε παιχνίδια της σειράς Final Fantasy. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε ολοένα και περισσότερες ετιαρίες να παραδίδουν μαθήματα για το τρόπο δημιουργίας των βιντεοπαιχνιδιών. Προσωπικά το βλέπω ως ένα θετικό σημάδι για την ανάκαμψη της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών.
      Είναι κακό να επαναλαμβάνεται κανείς αλλά θα το ξαναπώ. Όταν ήμουν φοιτητής στα οικονομικά στην περίπτωαση του ολιγοπωλίου η SONY, Microsoft και Nintendo ήταν παραδείγματα προς εξέταση. Μακάρι να υπάρχουν στο μέλλον περισσότερα τέτοια παραδείγματα.

*