Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ομάδα ανάπτυξης του Astro's Playroom υπόσχεται περισσότερα family-friendly games

*
Η Team Asobi, ομάδα ανάπτυξης του Astro's Playroom, υπόσχεται πως θα συνεχίζει να δουλεύει σε family-friendly games τώρα που θα μετατραπεί σε standalone PlayStation studio. Η εταιρία έχει γίνει ανεξάρτητη λίγους μήνες πριν, όταν η Sony αποφάσισε να κλείσει το Japan Studio. Η Asobi λάνσαρε το δικό της επίσημο website για να παρουσιάσει το καινούργιο της πλάνο και υποστηρίζει πως το επόμενο project της θα είναι το πιο φιλόδοξο.

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι της Asobi, η εταιρία μέσω LinkedIn ζητάει έναν game designer που θα μπορεί να δημιουργήσει levels για ένα 3D action game. Τέλος, τον περασμένο Δεκέμβριο ο designer του Astro's Playroom Nicolas Ducet δήλωσε πως θα σκεφτεί το sequel του παιχνιδιού, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμη νέα. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο διάσημο είναι το παιχνίδι στην κοινότητα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*