Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ομάδα ανάπτυξης του Life is Strange έχει φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον

*
Η ομάδα ανάπτυξης του Life is Strange, Dontnod Entertainment αποκάλυψε τα φιλόδοξα σχέδιά της για τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως μέχρι το τέλος του 2025 θα έχει λανσάρει έξι τίτλους, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τον κάθε έναν. Η εταιρεία γνωστοποίησε τα σχέδιά της μέσω ενός business review, στο οποίο δηλώνει πως σκοπεύει να δώσει και έμφαση στις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες της: To Life is Strange και το Vampyr.

Φέτος, η Dontnod σκοπεύει να αυξήσει την ταχύτητα παραγωγής του μυστηριώδους μέχρι σήμερα “Project 8” όπως το αποκαλεί. Το παιχνίδι θα προσδιορίζεται ως Action-RPG και φτιάχνεται σε συνεργασία με τον εκδότη του Vampyr, την Focus Entertainment.


Παρά τα χλιαρά review του Vampyr, ο τίτλος συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες οικονομικές επιτυχίες της εταιρείας μαζί με το πρώτο Life is Srange. Έχει πουλήσει 2 εκατομμύρια κομμάτια απο το 2018, και έχει επιπλέον άλλα 8 εκατομμύρια δωρεάν downloads στο Epic Games Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*