Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ομάδα του PUBG ανακοίνωσε το μέλλον της σειράς battle royale games με το PUBG: New State (trailer)

*
Η Krafton ανακοίνωσε το μέλλον του PUBG franchise με ένα νέο game, το PUBG: New State. Στόχος της ομάδας πίσω από τη δημοφιλή σειρά battle royale είναι να προσφέρει μια νέα εμπειρία και να βοηθήσει στην εξέλιξη του είδους. Η νέα περιπέτειά της θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS μέσα στη χρονιά και θα ακολουθεί το μοντέλο free to play. Ο executive producer του PUBG: New State, MinKyu Park, σημείωσε πως «θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία και να αλλάξουμε τα δεδομένα στο mobile gaming».



Οι υποσχέσεις που δόθηκαν αφορούν την προσαρμογή του χειρισμού στα δεδομένα των κινητών και των tablets, καθώς και πολλές βελτιώσεις στα της οπτικής απεικόνισης με την τεχνολογία rendering του studio, Global Illumination. Οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν περισσότερες επιλογές customization στα όπλα, καθώς και drones, ασπίδες, combat rolls και άλλα σε έναν ανοιχτό κόσμο για μάχες 8x8. Τα γεγονότα του τίτλου λαμβάνουν χώρα το 2051, αρκετά μετά από αυτά του αρχικού game. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το game στο επίσημο site του.  

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*