Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Persona αποκτά site για τα 25 χρόνια στην αγορά και teaseάρει 7 νέα projects

*
Η Atlus δημοσίευσε ένα νέο site για το Persona 5 για να γιορτάσει τα 25 χρόνια παρουσίας στην αγορά και να διαφημίσει τα αρκετά νέα projects που έρχονται. Στο site αναφέρεται πως το franchise έχει φτάσει σε πωλήσεις τα 15 εκ. αντίτυπα και υπάρχουν και οι σχετικές ευχαριστίες προς το κοινό που έχει προσφέρει τη στήριξή του. «Τον Σεπτέμβριο η σειρά Persona θα γιορτάσει τα 25α της γενέθλια και για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας, ετοιμάζουμε μια σειρά από εκπλήξεις που θα έρθουν τον επόμενο ένα χρόνο, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως και το φθινόπωρο του 2022», σημειώνει χαρακτηριστικά η εταιρεία. Όπως σημειώνεται, θα υπάρξουν διάφορα προϊόντα, νέα, games και εκδηλώσεις που θα αποκαλυφθούν στο άμεσο μέλλον. Οπότε, δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να μείνετε συντονισμένοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*