Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Star Wars καθοδηγεί τα κέρδη της EA

*
Η αποκλειστική (ως τώρα) συνεργασία της Electronic Arts με τη Disney στο Star Wars franchise έχει αποφέρει στην πρώτη έσοδα $3 δισ. Όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης επενδυτών ο CEO Andrew Wilson, μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί πάνω από 52 εκ. αντίτυπα παιχνιδιών Star Wars, στα οποία περιλαμβάνονται τα Battlefront και Jedi: Fallen Order και Squadrons. Μάλιστα, μόνο το free-to-play Star Wars: Galaxy of Heroes που κυκλοφορεί για φορητές συσκευές έχει αποφέρει στην εταιρεία $1 δισ.

Το 2012 η EA υπόγραψε με τη Disney συμφωνία αποκλειστικότητας για τα Star Wars games σε κονσόλες και PC, μετά την απόκτηση της LucasFilm από τη δεύτερη. Ο πρώτος τίτλος, καρπός της συνεργασίας τους, ήταν το Battlefront. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε πρόσφατα, όταν η Disney δημιούργησε τη LucasFilm Games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*