Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η συμφωνία Oddworld Inhabitants και Microids φέρνει 3 Oddworld games στο Nintendo Switch

*
Oddworld Inhabitants και Microids ανακοίνωσαν τη συμφωνία για τη διάθεση συνολικά 3 παιχνιδιών Oddworld στο Nintendo Switch. Το πρώτο από αυτά είναι το Oddworld: Stranger’s Wrath HD που γνωρίζουμε ήδη και αναμένεται στις 23 Ιανουαρίου 2020. Η physical έκδοση του παιχνιδιού θα έχει και κάποια έξτρα bonuses που δεν έχουν αποκαλυφθεί πλήρως ακόμη. Τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια δεν έχουν ακόμη ξεκαθαριστεί και σίγουρα δεν γνωρίζουμε αν το Oddworld: Soulstorm είναι μέσα στη λίστα. Η ανακοίνωση μιλάει για αναβίωση δύο κλασικών games της σειράς, οπότε και φανταζόμαστε πως δεν περιλαμβάνεται στο συνολικό deal (χωρίς αυτό να αποκλείει πάντως τη διάθεσή του). Οι δύο εταιρείες μίλησαν θετικά για τη συνεργασία τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*