Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τιμή του PlayStation 5 ίσως αλλάξει λόγω του Xbox Series X

*
H Microsoft πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του νέου Xbox Series X. Συγκεκριμένα η κονσόλα θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2020 στην τιμή των $499. Από την άλλη, δημοσιεύματα δηλώνουν πως η Sony επανεξετάζει την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του PlayStation 5, αφού είδε τα πλάνα της Microsoft. Η είδηση έρχεται από το Ευρωπαϊκό gaming site Gamereactor, το οποίο, σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή έμαθε πως το PlayStation 5 θα ήταν πολύ πιο ακριβό από το Xbox Series X.

Μάθετε τα πάντα για το PS5


Αν η είδηση αληθεύει, αυτό σημαίνει πως το PlayStation 5 θα κοστίζει γύρω στα $499, ενώ η digital version χωρίς το disk drive μπορεί να κοστίζει $100 λιγότερο. Όλα τα παραπάνω μπορεί να θεωρηθούν απλές ικασίες, καθώς η Sony έχει παραμείνει σιωπηλή όσον αφορά την κυκλοφορία και την τιμή της επόμενης γενιάς κονσόλα της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Η μόνη χαμένη θα είναι η Microsoft. Στα 499 δολάρια (υπολογίστε περίπου 530 στην Ελλάδα λόγω φόρων) ήταν αναμενόμενο ότι η Sony θα χτυπήσει την τιμή προς τα κάτω. Είναι γνωστό ότι και οι δύο εταιρίες θα έχουν ζημία στην αρχή. Βέβαια πολλοί ονειρεύονται ότι με το S θα παίζουν 1080/60fps. Τί να πεις;

    • Powell
    • Xbox Series S πιστεύω θα δούμε περισσότερα games 1080p 60fps μπορεί και όλα. Σε 2k ανάλυση μπορεί τα περισσότερα νέα παιχνίδια να είναι 30fps και λίγα 60fps.
      Θα δείξει.

      Εδώ το Xbox One S που είναι πολύ πιο αδύναμο παίζει Resident Evil remake ας πούμε 900p 35-45fps, Resident Evil 7 40-55fps, Battlefield 5 40-60fps, Halo 5 60 fps, Apex legends 50-60fps, Devil May Cry 5 50-60 fps, Titanfall 2 50-60fps πιθανόν και λίγα άλλα.

*