Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τριλογία Muv-Luv και το Muv-Luv Alternative έρχονται στην Δύση και το PS Vita

*
Η PQube ανακοίνωσε την ψηφιακή και φυσική κυκλοφορία των Muv-Luv και Muv-Luv Alternative για το PS Vita, σε Αμερική και Ευρώπη. Το ομώνυμο visual novel από την Ixtl, πραγματεύεται την ιστορία του Takeru Shirogane o οποίος γίνεται δέκτης τρυφερότητας από μία παιδική φίλη και μία μυστηριώδη κληρονόμο. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι όλο αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από μία πλάνη για να εισέλθει σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου μαίνεται ένας πόλεμος με mechas. Η συνολική διάρκεια των τεσσάρων τίτλων ξεπερνάει τις 150 ώρες, με αποτέλεσμα η αρχική τριλογία (Muv-Luv, Muv-Luv Extra, Muv-Luv Ultimate) και το Muv-Luv Alternative να μοιραστούν σε δύο ξεχωριστά cartridges για το PS Vita. Δείτε παρακάτω τα σχετικά trailers:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*