Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για την closed beta του Final Fantasy VII: The First Soldier (video)

Ορίστηκε η ημερομηνία για την closed beta του Final Fantasy VII: The First Soldier. Οι παίκτες που συμμετέχουν θα μπορέσουν να δοκιμάσουν το battle royale action game σε φορητές συσκευές με Android από την 1η Ιουνίου ως τις 7 του ίδιου μήνα στη Βόρειο Αμερική και σε συσκευές με Android και iOS από την 1η Ιουνίου ως και τις 8 του ίδιου μήνα στην Ιαπωνία. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του Final Fantasy VII: The First Soldier Official Live Stream #0.

Το Final Fantasy VII: The First Soldier είναι ένα παιχνίδι battle royale με έντονο το στοιχείο του RPG από τη σειρά Final Fantasy. Οι παίκτες πολεμούν για μια θέση στο elite soldier unit της Shinra χρησιμοποιώντας ξόρκια, όπλα και ειδικές ικανότητες για να νικήσουν τους αντιπάλους τους. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για Android και iOS μέσα στο 2021 και, μέχρι να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα νέα πλάνα του gameplay του μέσα από το video που ακολουθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*