Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το Citadel: Forged with Fire στο Steam Early Access

*
To open-world online RPG της Blue Isle Studios, Citadel: Forged with Fire, τελικά θα βρει το δρόμο του προς τις κονσόλες (PS4, Xbox One), όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία. Παρ’ όλα αυτά η έκδοση του PC αναμένεται να διατεθεί στο Steam Early Access στις 26 Ιουλίου. Στο παιχνίδι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν έναν τεράστιο κόσμο, να πολεμήσουν γιγαντιαία τέρατα και να χρησιμοποιήσουν κάθε είδους μαγεία.



Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν το δικό τους κάστρο ή να καταστρέψουν αυτό των άλλων παικτών, καθώς να γίνουν μέλη μεγαλυτέρων ομάδων που πάλι έχουν ως σκοπό να εκμηδενίσουν το αντίπαλο δέος. Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην Closed Beta μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους εδώ, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί και το νεότερο trailer του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*