Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το Legend of Kay: Anniversary Edition στο Nintendo Switch

*
Ότι το Legend of Kay: Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, ήταν κάτι που το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν είχε δημοσιοποιηθεί ήταν η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Όπως αποκάλυψε η THQ Nordic, αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου. Το Legend of Kay πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να σώσει το νησί του από καταχθόνιους γορίλες και αρουραίους. Θα υπάρχουν 25 διαφορετικά επίπεδα και όπλα όπως σπαθι και σφυριά που θα βοηθούν τους παίκτες να πετύχουν το σκοπό τους. Η επερχόμενη έκδοση θα προσφέρει βελτιωμένα γραφικά, περισσότερο λεπτομερή textures και μοντέλα χαρκατήρων, όπως επίσης και υποστήριξη για ήχο surround. H Anniversary Edition είναι ήδη διαθέσιμη για PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U και Xbox 360.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*