Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το One Piece: World Seeker

*
Το One Piece: World Seeker έλαβε ημερομηνία κυκλοφορίας από την Bandai Namco Entertainment και παρόλο που θα χρειαστεί ακόμα λίγη υπομονή, δεν θα είναι τεράστια. Ο τίτλος κυκλοφορεί στις 15 Μαρτίου σε Ευρώπη και Βόρειο Αμερική για PC, PlayStation 4 και Xbox One και όσοι προπαραγγείλουν θα λάβουν δωράκι το Strange Island Rocks Mission. Στην Ευρώπη θα υπάρξει αποκλειστική συλλεκτική έκδοση, ονόματι “Pirate King Edition” και σας προσφέρει τον τίτλο, το Season Pass, statue ύψους 21 εκατοστών, αντίγραφο του Gum-Gum devil fruit και το αυθεντικό soundtrack. Και όλα αυτά σε συλλεκτική συσκευασία. Εννοείται πως υπάρχει και τροφαντό trailer για την περίσταση και μπορείτε να το βρείτε παρακάτω και να γεμίσετε μυαλό και καρδιά με gameplay.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*