Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το Shovel Knight: Specter of Torment & Treasure Trove Collection

O επιτυχημένος τίτλος της Yacht Club Games, Shovel Knight, κυκλοφόρησε το 2014 και από τότε μέχρι σήμερα η ομάδα ανάπτυξης συνεχίζει να υποστηρίζει το τέκνο της με νέα campaigns και άλλα DLC. Το νέο περιεχόμενο για τον τίτλο έχει την ονομασία Specter of Torment και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, ενώ τον ίδιο μήνα θα διατεθεί και το Shovel Knight: Treasure Trove Collection που θα περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι καθώς και όλα τα επιπλέον περιεχόμενα που έχουν διατεθεί.



Όμως οι ανακοινώσεις της εταιρείας δεν σταματούν εδώ, καθώς η ολοκληρωμένη έκδοση του τίτλου πρόκειται να κυκλοφορήσει και για το Nintendo Switch, πέραν των PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, 3DS, PS Vita, Wii U, PC, Mac, Linux και Amazon Fire TV. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*