Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το crossover Final Fantasy XIV με Monster Hunter: World

*
Το πολυαναμενόμενο crossover των Final Fantasy XIV και Monster Hunter: World έρχεται και πλέον γνωρίζουμε επίσημα το πότε. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Square Enix το crossover θα έρθει ως μέρος του Patch 4.36, μαζί δηλαδή με το νέο μέρος του The Forbidden Land Eureka που ονομάζεται The Pagos Expedition, στις 7 Αυγούστου 2018. Οι παίκτες του Final Fantasy XIV: Online που είναι level 70 και άνω και έχουν ολοκληρώσει το κύριο μέρος του Stormblood θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το Rathalos στις Normal (μαζί με έως και 7 άλλους παίκτες) και Extreme (μαζί με έως και άλλους τρεις ακόμα παίκτες) εκδόσεις του The Great Hunt Trial με νέα mechanics ως φόρο τιμής στο Monster Hunter: World και το gameplay του. Μέσα στα ειδικά βραβεία θα συμπεριλαμβάνονται τα εξής: νέο armor set (Rathalos), νέα Minions (Poogie και Palico), νέο Mount (Rathalos). Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες μέσα από την ειδική ιστοσελίδα του crossover.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*