Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το λανσάρισμα του Fist of the North Star: Legends ReVIVE (trailer)

Η Sega ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης του Fist of the North Star: Legends ReVIVE. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως στις 5 Σεπτεμβρίου για συσκευές με λειτουργικό iOS ή Android. Οι προ-εγγραφές, οι οποίες είναι τώρα διαθέσιμες μέσα στο επίσημο site του παιχνιδιού, έχουν ξεπεράσει τους 600.000 χιλιάδες χρήστες που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Χάρη σε αυτό το νούμερο, οι παίκτες θα αποκτήσουν τα Fighter “Rei” x1, Stamina Can (M) x5, Stamina Can (L) x3, Celestial Gem Gacha ticket x3 και Vault Key x10, ενώ αν ξεπεραστούν οι 700.000 προ-εγγραφές θα κερδίσουν και τρία Upgrade Crystals. Στο Fist of the North Star: Legends ReVIVE οι παίκτες δημιουργούν τη δική τους dream team διαλέγοντας μεταξύ ενός μεγάλου ρόστερ με playable χαρακτήρες από όλα τα παιχνίδια της σειράς.


Οι 3D μάχες παίζονται με ένα απλό tap στην οθόνη αφής, θα υπάρχουν special κινήσεις και κρυφές τεχνικές, αλλά και άφθονα CG movie scenes.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*