Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία διάθεσης του GORN στο Early Access

*
Free Lives και  Devolver Digital ανακοίνωσαν πως το VR gladiator simulator, GORN, αναμένεται να κυκλοφορήσει για HTC Vive στο PC (μέσω του Steam Early Access) στις 10 Ιουλίου και για να γιορτάσει το γεγονός η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το παιχνίδι έχει ένα μοναδικό σύστημα μάχης που επιτρέπει στους παίκτες να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε κίνηση μπορούν να φανταστούν, ενώ ο χώρος της εικονικής πραγματικότητας είναι το καταλληλότερο μέρος για να υλοποιηθεί σωστά ένα τέτοιο γεγονός. Μέχρι στγιμής η τιμή του τίτλου παραμένει άγνωστη, ενώ στις ελάχιστες απαιτήσεις που πρέπει να έχει ο ηλεκτρονικός σας υπολογιστής αναφέρονται μόνο τα 2GB διαθέσιμου χώρου στο σκληρό δίσκο και τίποτα παραπάνω. Στη συνέχεια ακολουθεί το νεότερο trailer του GORN. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*