Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας του H1Z1: Battle Royale στο PS4

*
H PlayStation 4 έκδοση του H1Z1: Battle Royale θα "εγκαταλείψει" την open beta φάση στις 7 Αυγούστου, ημέρα που συμπίπτει με το επίσημο λανσάρισμά του για την κονσόλα της Sony. Αυτό ανακοίνωσε η developer Daybreak Game Company και επιπλέον ενημέρωσε πως την ίδια ημέρα θα προστεθούν στο παιχνίδι πολλά νέα χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν δυο νέα όπλα, ένα RPG και ένα ημιαυατοματο SOCOM προορισμένο για χρήση από ελεύθερους σκοπευτες. Ακόμα θα προστεθεί ένα νέο όχημα, το ARV, ιδιανικό για τη μεταφορά μικρών ομάδων προσωπικού. Το Battle Pass Season 1 θα είναι επίσης διαθέσιμο κατά το λανσάρισμα με τρία reward lines (free, premium και PS Plus) αλλά και 30 rewards tiers. Όσο περισσότερο XP κερδίζουν, τόσο περισσότερα tiers ξεκλειδώνουν οι παίκτες. Το Battle Pass Season 1 premium line θα κοστίει $5,49 ενώ όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus θα λάβουν δωρεάν το PS Plus line. Τέλος, την εμφάνισή τους θα κάνουν δύο νέα bundles, το The Viper Starter bundle με κόστος $4,99 και το Hardline Deluxe bundle με κόστος $34,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*