Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία και announcement trailer για το Borderlands 3

*
Η Gearbox παρέμεινε πιστή στο πρόγραμμα αποκάλυψης του Borderlands 3 και έτσι αποκάλυψε το announcement trailer του τίτλου, καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Όπως φαίνεται λοιπόν, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 για PC (μέσω του Epic Games Store), PS4 και Xbox One και όσοι κάνουν προ-παραγγελία θα μπορέσουν να αποκτήσουν δωρεάν το Gold Weapon Skins Pack. Στο νέο trailer επικρατεί ένας πανικός και ως εκ τούτου η φράση "Mayhem is coming" δείχνει απόλυτα δικαιολογημένη. Δείτε το Borderlands 3 Announcement trailer μέσα από τον παρακάτω player.



Στο νέο τίτλο οι παίκτες θα εξερευνήσουν νέους κόσμους, θα συναντήσουν νέους εχθρούς, αναλαμβάνοντας δράση ως ένας από τους τέσσερις νέους Vault Haunters. Η δράση περιλαμβάνει solo ή co-op επιλογές και στόχος των παικτών είναι να συλλέξουν άπειρα όπλα και loot, αλλά και να σώσουν τους πάντες από τους Calypso Twins. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε για το παιχνίδι την 1η Μαΐου, στο πλαίσιο ενός νέου extended gameplay reveal event που θα μεταδοθεί live. Η συμφωνία για την ψηφιακή διανομή του PC μέσω Epic Games Store ισχύει μέχρι και τον Απρίλιο του 2020, όταν και ο τίτλος θα ανέβει και σε άλλες πλατφόρμες.



Όσον αφορά στις εκδόσεις, θα κυκλοφορήσει η Borderlands 3 Standard Edition που θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, αλλά και Gold Weapon Skins και Weapon Trinket για όσους προ-παραγγείλουν.

Η Borderlands 3 Deluxe Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, καθώς και το παρακάτω extra περιεχόμενο:
- Retro Cosmetic Pack: Vault Hunter head & skin, Echo Device skin, weapon skin
- Neon Cosmetic Pack: Vault Hunter head & skin, Echo Device skin, weapon trinket
- Gearbox Cosmetic Pack: weapon skin, weapon trinket
- Toy Box Weapon Pack: 2 Toy guns, Toy grenade mod, weapon trinket
- XP & Loot Drop Boost Mods
- Pre-order bonus: Gold weapon skins & weapon trinket.

Η Borderlands 3 Super Deluxe Edition θα περιλαμβάνει όλο το bonus ψηφιακό περιεχόμενο, το pre-prder bonus της Deluxe Edition, συν το Borderlands 3 Season Pass που περιλαμβάνει τέσσερα campaign DLC packs με νέα ιστορία, νέες αποστολές και challenges, καθώς και τα  Butt Stallion weapon skin, weapon trinket και grenade mod.

Η Borderlands 3 Diamond Loot Chest Collector’s Edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, το season pass, όλο το bonus ψηφιακό περιεχόμενο και το pre-order bonus της Super Deluxe Edition, καθώς και όσα περιγράφονται στο επίσημο δελτίο Τύπου και έχουν ως εξής:
- Diamond Loot Chest Replica: a functional retractable lid, this chest is perfect for storing your real-world loot
- Borderlands 3 character figurines (x10): Make room on your shelf for the whole crew, including the four new Vault Hunters, the fanatical Calypso Twins, and some of your favorite characters from the Borderlands universe! (Approximately 3” tall.)
- Sanctuary 3 snap model: Construct your very own Sanctuary 3 model ship and display it proudly on its included stand;
- Vault Key keychains (x4): Because you never know when you might stumble across an unopened Vault
- Cloth galaxy map: Discover new worlds beyond Pandora with Typhon DeLeon’s map of the Borderlands
- Character art lithographs (x5): Unique character prints starring the new Vault Hunters and fanatical Calypso Twins
- Borderlands 3 Steelbook case: A gorgeous metal case for any collector’s shelf.

Τέλος, για να γιορτάσει την ανακοίνωση του Borderlands 3, η Gearbox ανακοίνωσε τη διάθεση του Borderlands: Game of the Year Edition που είναι από σήμερα διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC. Έρχεται με HD remastered γραφικά, σημαντικές ενημερώσεις και όλο το σχετικό add-on περιεχόμενο. Ακόμη, η εταιρεία κυκλοφορεί το Ultra HD Texture Pack για να αναβαθμίσει τα γραφικά στο Borderlands: The Handsome Collection στις κονσόλες, καθώς και τα γραφικά στα Borderlands 2, Borderlands 2: The Pre-Sequel και όλα τα game add-ons στο PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Gearbox Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    2K Games

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Borderlands 3
    • 18+ pegi 18+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://borderlands.com/en-US/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*