Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία και trailer για τον πνευματικό διάδοχο του Burnout, το Dangerous Driving

*
To Dangerous Driving της Three Fields Entertainment θεωρείται ο πνευματικός διάδοχος του Burnout και τώρα ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αυτό λοιπόν θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου 2019, για PlayStation 4, Xbox One και PC. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Alex Ward και Fiona Sperry της Three Fields Entertainment ήταν οι ιδρυτές της Criterion Games που ήταν η εταιρεία που δημιούργησε τη σειρά Burnout. Τα game modes του Dangerous Driving δεν επικεντρώνονται μονάχα στην οδήγηση, αλλά και στις καταστροφές, σκορπώντας τον τρόμο στους αντιπάλους. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να αναλάβουν το ρόλο της αστυνομίας, κυνηγώντας όλους εκείνους τους οδηγούς που δημιουργούν προβλήματα. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή, έναντι €29,99 και σε φυσική με κόστος €39,99 και το Danger Zone 2 να περιλαμβάνεται στο πακέτο. Τέλος, η έκδοση για PC, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*