Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Void Bastards για PS4 και Switch (trailer)

*
O publisher Humble Bundle ανακοίνωσε πως το strategy shooter Void Bastards θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 και Switch στις 7 Μαΐου 2020. Το παιχνίδι είχε πρωτολανσαριστεί στο PC και το Xbox One το 2019, ενώ υπήρχε η θεωρία ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε και στην κονσόλα της Nintendo έπειτα το leak της ηλικιακής βαθμολογίας του από το ESRB.

Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, το Void Bastards βάζει τους παίχτες στον ρόλο φυλακισμένων, όπου προσπαθούν να δραπετεύσουν από τον ερημικό διαστημικό σταθμό Sargasso Nebula. Το παιχνίδι έχει στοιχεία roguelike, καθώς οι παίκτες διασχίζουν προκλητικές πίστες και παίρνουν το ρόλο ενός νέου φυλακισμένου αν ο προηγούμενος πεθάνει, ωστόσο κρατάνε μερικά από τα skills και abilities.


Το Void Bastards είναι ήδη διαθέσιμο για PC και Xbox One.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*