Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Yupitergrad για το PlayStation VR (trailer)

Η εταιρία ανάπτυξης Gamedust ανακοίνωσε πως το virtual reality puzzle platformer Yupitergrad θα λανσαριστεί ψηφιακά για το PlayStation VR στις 25 Φεβρουαρίου 2021. Επιπλέον, σε συνεργασία με τον publisher Perp Games, στις 12 Μαρτίου θα ακολουθήσει και η φυσική έκδοση του παιχνιδιού. Το Yupitergrad έκανε το ντεπούτο του για HTC Vive, Oculus Rift και Valve Index στις 27 Αυγούστου. Έχει πάνω από 50 levels, ενώ σε μερικά σημεία, τα movements και τα mechanics θυμίζουν Indiana Jones με τα grappling hooks και τα boosters, ενώ η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού αναφέρεται ως "dieselpunk in space".

Μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Yupitergrad για το PlayStation VR, ακολούθησε και το αντίστοιχο launch trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*