Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για τα SEGA Ages: Virtua Racing και SEGA Ages: Wonder Boy in Monster Land

*
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των SEGA Ages: Virtua Racing και SEGA Ages: Wonder Boy in Monster Land στις δυτικές χώρες. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από 27 Ιουνίου για Nintendo Switch, μέσω του eShop της κονσόλας, έναντι €7,99 έκαστο.

Στο SEGA Ages: Virtua Racing επιλέγετε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές διαδρομές και στόχος είναι προφανώς η κατάκτηση της πρώτης θέσης, σε σιρκουί που διαρκούς τέσσερεις ή πέντε γύρους. Επιπλέον, μπορείτε να βιώσετε τον κάθε αγώνα από τέσσερεις διαφορετικές οπτικές γωνίες. Το παιχνιδι είναι η πρώτη πιστή μεταφορά της έκδοσης για arcade σε οικιακά συστήματα και δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστείτε σε Grand Prix Race με διάρκεια 20 γύρους.


Μάλιστα, από τη στιγμή που τα ελαστικά φθείρονται όσο οδηγείτε, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείτε καλά το πότε θα κάνετε pit stop. Υποστηρίζεται local co-op με τη συμμετοχή έως και οκτώ παικτών και online με δύο παίκτες. Αποθήκευση, replay και playback είναι χαρακτηριστικά που έχουν προστεθεί στην εν λόγω έκδοση. 

Όσον αφορά το SEGA Ages: Wonder Boy in Monster Land, η συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού περιέχει το νέο Money Hungry Mode, το οποίο αποκλίνει από την τεχνική Joystick Rattle, ενώ έρχεται με online multiplayer και leaderboards.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*