Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Shovel Knight Showdown και Shovel Knight: King of Cards

*
Ύστερα από χρόνια ανάπτυξης, η Yacht Club Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του καινούργιου και τελευταίου content update του Shovel Knight: Treasure Trove. Στις 10 Δεκεμβρίου λοιπόν θα κυκλοφορήσουν τα Shovel Knight: King of Cards και Shovel Knight Showdown, ενώ την ίδια ημέρα θα διατεθεί και η retail edition του Treasure Trove, του amiibo 3-pack (με τις φιγούρες των Plague Knight, Specter Knight και King Knight) καθώς και το Shovel Knight: Gold Edition amiibo.

Δυστυχώς οι κάτοχοι PlayStation 4 που περιμένουν για τη φυσική μορφή του παιχνιδιού θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις αρχές του 2020 λόγω κατασκευαστικών προβλημάτων που επικαλέστηκε η Yacht Club. Τα Showdown και King of Cards θα διατεθούν για PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Wii U, PC, Linux και Classic Mac OS.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*