Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για την Amiga 500 Mini που έρχεται με 25 παιχνίδια

*
Αποκαλύφθηκε επιτέλους η ημερομηνία που θα γίνει διαθέσιμη η Amiga 500 Mini, που έρχεται από τους δημιουργούς του C64 Mini. Η φιλοσοφία της είναι βασισμένη στην Commodore Amiga 500 και θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 25 Μαρτίου 2022. Η τιμή της θα είναι €129,99. Θα συνοδεύεται από 25 παιχνίδια ενσωματωμένα στον αποθηεκευτικό της χώρο, mouse δύο πλήκτρων και gamepad που θυμίζει το χειριστήριο της Amiga CD32. Πέρα από τα παιχνίδια του πακέτου, οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν τα δικά τους ROMs μέσω USB stick, χάρη στην πλήρη υποστήριξη του WHDLoad.

Η λίστα των τίτλων περιλαμβάνει τα: Alien Breed 3D, Alien Breed: Special Edition ’92, Another World, Arcade Pool, ATR: All Terrain Racing, Battle Chess, Cadaver, California Games, The Chaos Engine, Dragons Breath, F-16 Combat Pilot, Kick Off 2, The Lost Patrol, Paradroid 90, Pinball Dreams, Project-X: Special Edition ’93, Qwak, The Sentinel, Simon the Sorcerer, Speedball 2: Brutal Deluxe, Stunt Car Racer, Super Cars II, Titus the Fox, Worms: The Director’s Cut και Zool.


Σημειώνεται πως το mouse και το gamepad θα πωλούνται και ξεχωριστά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*