Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για τις δυτικές χώρες απέκτησε το Hardcore Mecha (trailer)

Η έκδοση του 2D action platformer Hardcore Mecha για το Playstation 4, θα κυκλοφορήσει σε Νότια Αμερική και Ευρώπη, στις 14 Ιανουαρίου όπως ανακοίνωσε η RocketPunch Games.

Το παιχνίδι λανσαρίστηκε παγκοσμίως για PC μέσω Steam, καθώς και στο Playstation 4 σε Ιαπωνία, Κορέα και Νοτιανατολική Ασία τον Ιούνιο του 2019. Αν και το παιχνίδι υποστήριζε την Αγγλική γλώσσα από την ημέρα κυκλοφορίας του, θα είναι η πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσει στην Δύση.


Η RocketPunch Games δήλωσε πως 'το Hardcore Mecha είναι ένα 2D mech action platformer που οι fans θα αγαπήσουν, με μεγάλη ποικιλία σε mechs και killer moves. Το παιχνίδι ικανοποιεί την υπόσχεη ότι θα δημιουργήσουμε ένα πραγματικά competitive action game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*