Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το A Knight’s Quest (trailer)

Η επιτυχημένη συνταγή της επικής, αλλά και χαριτωμένης, φιλόξενης περιπέτειας του Link στους τίτλους της σειράς “The Legend of Zelda” έρχεται στις 10 Οκτωβρίου υπό τη μορφή του A Knight’s Quest στο Epic Games Store.

Τα φώτα στον Rusty, τον καλόκαρδο, αλλά και αδέξιο πρωταγωνιστή μας, ο οποίος μέσα σε αυτή του την αδεξιότητα πυροδοτεί μία σειρά γεγονότων που πρόκειται να καταστρέψει τον κόσμο του. Χειριζόμενοι τον Rusty, οι παίκτες θα βρουν στο δρόμο τους διάφορα εμπόδια, όπως puzzles που απαιτούν σκέψη και δημιουργικότητα, αλλά και μάχες με ισχυρούς αντιπάλους διαφόρων διαστάσεων, με τα γιγαντιαία bosses να αποτελούν κορυφαίες προκλήσεις.


Αν και η ομοιότητες και οι επιρροές των τίτλων Zelda είναι ολοφάνερες, στο παρακάτω trailer μπορείτε να δείτε τα ιδιαίτερα στοιχεία platforming και combat που κάνουν το “A Knight’s Quest” να έχει έναν δικό του χαρακτήρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*