Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το AI: The Sominum Files

*
Η Spike Chunsoft ανακοίνωσε πως το νέο της παιχνίδι, AI: The Sominum Files, θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 25 Ιουλίου, σε δύο εκδόσεις, την απλή και την Special Agent Edition (για PlayStation 4 ή Nintendo Switch), η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά στην Βόρεια Αμερική για $89.99 και θα περιλαμβάνει τα εξής: το παιχνίδι, ένα ακρυλικό stand με την A-set μεγέθους 6 ιντσών περίπου, το Outer Box με πρωτότυπα έργα του Yusuke Kozaki, ένα art book 30 σελίδων με τίτλο THOUGHTS REMaiN BELOW, το REVERIES IN THE RaiN soundtrack και τρία αυτοκόλλητα. Η ιστορία του παιχνιδιού ξεκινά με την μυστήρια δολοφονία μιας γυναίκας σε ένα εγκαταλελειμμένο λούνα παρκ και θα πρέπει να περπατήσετε ανάμεσα στον πραγματικό και τον ονειρικό κόσμο για να βρείτε απαντήσεις. Δείτε παρακάτω το trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*