Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Aspire: Ina’s Tale (trailer)

To 2D action adventure game Aspire: Ina’s Tale θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου 2021, για Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store), όπως ανακοίνωσαν η Untold Tales και η Wondernaut Studio.

Η Ina παγιδεύτηκε και φυλακίστηκε στο Tower, όπου έπεσε σε λήθαργο και ονειρευόταν διαρκώς. Ξαφνικά και δίχως προφανή λόγο ξύπνησε και τώρα πρέπει να εξερευνήσει τους θαλάμους του Tower, προσπαθώντας να βρει τον λόγο της φυλάκισής της. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής της θα περάσει από μαγευτικούς χώρους, θα συναντήσει αινιγματικούς χαρακτήρες, θα λύσει έξυπνους γρίφους και θα επιδοθεί σε συνεχές platforming καθώς θα πλησιάζει τον στόχο της, που θα τη φέρει μακριά από την αθώωση. Δεν είναι μια ιστορία σχετικά με το πως σώθηκε η Ina, αλλά για το πως ανακάλυψε τον εαυτό της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*