Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Beasts of Maravilla Island (trailer)

Ο publisher Whitethorn Games και η developer Banana Bird Studios θα κυκλοφορήσουν το wildlife photography game Beasts of Maravilla Island, πρώτα σε Nintendo Switch στη Β. Αμερική και PC (Steam) παγκοσμίως, στις 12 Ιουνίου 2021. Σύντομα θα ακολουθήσει το λανσάρισμά της έκδοσης για Nintendo Switch και στις άλλες περιοχές, όπως επίσης οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One.

Πρόκειται για ένα 3D adventure game στο οποίο παίζουμε ως νεαροί φωτογράφοι της άγριας φύσης καθώς ανακαλύπτουμε τα φανταστικά οικοσυστήματα του Maravilla Island. Εκεί θα βρούμε περισσότερα από 50 φανταστικά πλάσματα, θα μάθουμε για τις συμπεριφορές τους και, φυσικά, θα τα φωτογραφίσουμε. Μαζί με τα ζώα που θα συναντήσουμε θα έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε γρίφους ή να παίξουμε κρυφτό. Πάρτε μια γεύση από το trailer που ακολουθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*