Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Beyond a Steel Sky σε κονσόλες (trailer)

Το Beyond a Steel Sky θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch, όπως ανακοίνωσαν η Microids και η Revolution Software. Επίσης θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων και το Beyond a Steel Book limited edition, που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, SteelBook με comic artwork του Dave Gibbons, το ψηφιακό soundtrack και αυτοκόλλητα. Το Beyond a Steel Sky λανσαρίστηκε για Apple Arcade τον Ιούνιο του 2020 και ένα μήνα μετά πήρε το δρόμο για PC, Mac κα Linux μέσω Steam.

Το Beyond a Steel Sky προσφέρει μια εξαιρετική ιστορία σε ένα δυστοπικό μέλλον με την τεχνητή νοημοσύνη να ελέγχει τον ανθρώπινο πληθυσμό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*