Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Brawlout στο Switch

*
Το Brawlout είχε ανακοινωθεί για το Nintendo Switch, από την Angry Mob Games, τον περασμένο Αύγουστο και πλέον έχουμε και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το φρενήρες platform fighter θα έρθει στην υβριδική κονσόλα στις 19 Δεκεμβρίου. Η αμέσως επόμενη μεγαλύτερη αποκάλυψη ήταν η ενσωμάτωση του Juan από το Guacamelee, στο ρόστερ του παιχνιδιού. Ο ευέλικτος luchador είναι πλήρως ταιριαστός στο ύφος του τίτλου αφού με το, αν μη τι άλλο ευρηματικό, ρεπερτόριο κινήσεων που διαθέτει θα προσφέρει μπόλικο θέαμα. Η έκδοση του Brawlout για το Switch θα υποστηρίζει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς χειρισμού της πλατφόρμας και είναι η πρώτη μεταφορά του τίτλου στις οικιακές κονσόλες, με τις εκδόσεις για τα PS4 και Xbox One να κυκλοφορούν στις αρχές του 2018. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο στο PC. Δείτε το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*