Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dynasty Warriors 9 Empires (trailer)

To Dynasty Warriors 9 Empires θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam), όπως ανακοίνωσαν η Koei Tecmo και η developer Omega Force announced. Η έκδοση για PlayStation 5 θα γίνει διαθέσιμη αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή. Επιπλέον, όσοι αγοράσουν τον τίτλο για PlayStation 4, θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης στην έκδοση για τη νεότερη κονσόλα της Sony.

Συνδυάζοντας δράση του στυλ ένας εναντίον χιλιάδων με στοιχεία στρατηγικής, το Dynasty Warriors 9 Empires θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να κατακτήσουν την αρχαία Κίνα, χρησιμοποιώντας το μυαλό και το ξίφος τους. Το σύστημα μάχης αλλάζει δραματικά, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, με το νέο χαρακτηριστικό, Storming the Castle, να μετατρέπει τις περιοχές γύρω από κάστρα σε πεδία μαχών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*