Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Evil Genius 2: World Domination σε κονσόλες (trailer)

Η Rebellion ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Evil Genius 2: World Domination. Το χαρακτηριζόμενο ως villainy simulator θα λανσαριστεί στις 30 Νοεμβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One. Επιπλέον, θα τοποθετηθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για PC από τις 30 Μαρτίου 2021.

Με αρκετές δόσεις χιούμορ, στο Evil Genius 2 θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τη δική σας βάση κατασκόπων, ελέγχοντας έναν Evil Genius που θα σας βοηθησει να κατακτήσετε τον κόσμο. Αντίπαλοί σας οι πράκτορες της Forces of Justice, που θα προσπαθήσουν να διεισδύσουν στη βάση σας προκαλώντας δολιοφθορές, οπότε θα πρέπει να εκπαιδεύσετε όσο το δυνατό καλύτερα τους υποτακτικούς σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*