Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Faraday Protocol (trailer)

Το first-person puzzle adventure game Faraday Protocol απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο τίτλος των Deck13 και Red Koi Box θα διατεθεί στις 12 Αυγούστου για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσα από το Steam και το GOG.

Στο Faraday Protocol ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός διαστημικού αρχαιολόγου ονόματι Raug Zeekon στην προσπάθεια να εξερευνήσει το μυστηριώδη διαστημικό σταθμό OPIS. Ο Zeekon θα πρέπει να μάθει τι πραγματικά συνέβη στον OPRIS και να ανακαλύψει το νόημα του αινιγματικού A.I. IRIS. Ο παίκτης θα κληθεί να λύσει γρίφους χειραγωγώντας τον εξοπλισμό του διαστημικού σταθμού, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συλλέξει πολλά collectibles εφόσον είναι αρκετά παρατηρητικός.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*