Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution (trailer)

Σε περίπτωση που έχει σβηστεί από τη μνήμη σας, το From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution, είναι ένα ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στην επίδραση της Sony στην βιομηχανία των video games. Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την ημέρα που οι δημιουργοί του αναζήτησαν χρηματοδότηση μέσω Kickstarter, όμως, επιτέλους, το φιλμ διάρκειας δύο ωρών θα κυκλοφορήσει σε φυσική και ψηφιακή μορφή στις 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Για την ώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα νέο trailer. Σύγουρα αξίζει να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ το οποίο περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους Jim Ryan, Phil Harrison, Mark Cerny, Hideo Kojima, Shinji Mikami και πολλές άλλες σημαντικές φυσιογνωμίες. Καλύπτει όλη την πορεία του PlayStation, από τα πρώτα βήματα έως τη σημερινή εποχή.


Θα κυκλοφορήσει και σε Special Edition με επιπλέον υλικό που καλύπτει θέματα όπως το Net Yaroze, τη δημιουργία των WipEout και Gran Turismo και πολλά άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*