Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Frostpunk: Console Edition (trailer)

*
Η 11bit Studios ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Frostpunk: Console Edition. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αρχικά σε ψηφιακή μορφή, για PlayStation 4 και Xbox One στις 11 Οκτωβρίου 2019, ενώ στις 18 του ίδιου μήνα θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες retail εκδόσεις. Για PC κυκλοφορεί από τον Απρίλιου του έτους που διανύουμε και μέχρι τώρα έχουν πουληθεί 1.5 εκατομμύριο κόπιες.

Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι πολλές φορές δύσκολο να μεταφερθούν από PC σε κονσόλες, όμως η ομάδα αναπτυξης έχει κάνει ο,τι παιρνάει από το χέρι της προκειμένου να προσαρμόσει το χερισμό σε controller. Μέσω ενός express menu θα υπάρχει γρήγορη πρόσβαση σε μια ομάδα βασικών εντολών, κάτι το οποίο θα διευκολύνει και θα επιταχύνει πολλές καταστάσεις. Επίσης, η επερχόμενη έκδοση θα περιλαμβάνει όλα τα δωρεάν updates που έχουν κυκλοφορήσει, όπως το The Fall of Winterhome scenario, επιπλέον επιλογές για customization, ρυθμίσεις βαθμού δυσκολίας και balance tweaks.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*