Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Ghost of a Tale σε Nintendo Switch (trailer)

O publisher Plug In Digital και η developer SeithCG ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ghost of a Tale για Nintendo Switch. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή, μέσω του eShop της κονσόλας, από τις 8 Οκτωβρίου 2020.

Πρόκειται για ένα action-RPG με πρωταγωνιστή τον Tilo, ένα ποντίκι που έχει ως επάγγελμα το τραγούδι και μπλέκεται σε μια επικίνδυνη περιπέτεια. Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε μεσαιωνικό σκηνικό και ο κόσμος κατοικείται μονάχα από ζώα. Το gameplay δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξερεύνηση και υπάρχουν στοιχεία stealth, μεταμορφώσεις, συνομιλίες με συμμάχους και εχθρούς αλλά και αποστολές. Το Dwindling Heights Keep είναι γεμάτο κινδύνους και ο Tilo δεν είναι κάποιος σπουδαίος μαχητής.


Παρακάτω, το νεότερο trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*