Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Granblue Fantasy: Versus στην Ευρώπη

*
Ο publisher Marvelous Europe ανακοίνωσε πως το Granblue Fantasy: Versus θα λανσαριστεί για το PlayStation 4 στην Ευρώπη στις 27 Μαρτίου 2020.

Η φυσική έκδοση Premium για το παιχνίδι, που θα ήταν αποκλειστική στο ευρωπαικό Marvelous Games Store, ακυρώθηκε λόγω έλλειψης χρόνου και καθυστέρησης στην παραγωγή. Ο Community Manager και PR της Marvelous Europe, Scott Emsen ανέφερε πως για να προλάβουν την κυκλοφορία του παιχνίδιου, έπρεπε να πάρουν την δύσκολη απόφαση να ακυρώσουν την έκδοση premium. Τέλος, απολογείθηκε για την απόφαση αυτή και ευχαρίστησε τους φαν για την συνεχή υποστήριξη τους στο Granblue Fantasy: Versus.


Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη σε φυσική και ψηφιακή έκδοση, καθώς θα διαθέτει και τα ψηφιακά Digital Character Pass και εκδόσεις Digital Deluxe. Όλες οι εκδόσεις θα έχουν κωδικό ο οποίος δίνει items στο Granblue Fantasy για κινητές συσκευές. Συγκεκριμένα, όσοι χρησιμοποιήσουν το κωδικό θα πάρουν ένα Gold Brick, ένα Sunlight Stone, ένα Sephira Evolite και δέκα Damascus Crystal.

Επιπλέον, όσοι ολοκληρώσουν το RPG Mode του Granblue Fantasy: Versus θα λάβουν και τα εξής rewards στο παιχνίδι για κινητές συσκευές: 5000 crystals και Vyrn Suit για τον πρωταγωνιστή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*