Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Half-Life: Alyx

*
Η Valve ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου παιχνιδιού της σειράς Half-Life, που δεν είναι άλλο από το Half-Life: Alyx. Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος για PC από 23 Μαρτίου 2020 με υποστήριξη για Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Quest με PC και καλώδιο σύνδεσης και συσκευές Windows Mixed Reality. Η τιμή του έχει οριστεί στα $59,99. Αν όμως έχετε σκοπό να αγοράσετε ένα Valve Index headset, τότε θα λάβετε το Alyx δωρεάν.

Τα γεγονότα του διαδραματίζοναι ανάμεσα σε αυτά των Half-Life και Half-Life 2. Πρωταγωνιστεί η Alyx Vance που μαζί με τον πατέρα της οργανώνονται μυστικά εναντίον των alien Combine. Η ίδια η Valve περιγράφει το παιχνίδι λέγοντας οτι στον πυρήνα το είναι ένα κλασσικό Half-Life, που επικεντρώνεται στη εξερεύνηση, τα puzzles, τη μάχη και την ιστορία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*