Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Hunt: Showdown και για το PS4

*
Το Hunt: Showdown έρχεται και στο PS4 και πλέον έχουμε και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Όπως ανακοίνωσε η Koch Media και η Crytek, ο τίτλος θα εμφανιστεί για τους κατόχους του συστήματος της Sony στις 18 Φεβρουαρίου, τόσο σε physical (Blu-ray), όσο και σε digital έκδοση. Η physical έκδοση του τίτλου που κυκλοφόρησε τον περσινό Αύγουστο για το Xbox One θα είναι διαθέσιμη την ίδια ημέρα, ενώ η Crytek δήλωσε πως θα συνεχίσει να προσθέτει περιεχόμενο μέσω updates. Μάλιστα, το 1.2 update θα προσθέσει ένα νέο advanced tutorial, νέους Legendary Hunters, νέο εξοπλισμό και όπλα, βελτιώσεις στην απεικόνιση, ενώ θα διορθώνει και αρκετά ακόμη bugs που έχουν εντοπιστεί. Πέραν αυτού, θα προσθέσει και cross-play ανάμεσα σε PS4 και Xbox One, ένα νέο solo player-versus-player mode, live events, customization για τις στολές και ένα νέο χάρτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*