Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Last Day of June

*
Οvosonico και 505 Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Last Day of June, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα νέο trailer. Ο τίτλος αναμένεται να διατεθεί στις 31 Αυγούστου για PS4 και PC (μέσω του Steam) στην τιμή των 19,99 ευρώ, με τις προ-παραγγελίες να έχουν ξεκινήσει ήδη. Όσοι επιλέξουν να προ-παραγγείλουν την έκδοση του PS4 θα έχουν 25% έκπτωση για την αγορά του παιχνιδιού, καθώς και ένα theme με τους Carl και June. Το παρακάτω trailer προσφέρει μια γενικότερη εικόνα του κόσμου του παιχνιδιού και του τρόπου αφηγήσεώς του, καθώς με αυτό τον τρόπο οι παίκτες ανακαλύπτουν πύλες που τους μεταφέρουν στο παρελθόν και συμβάλουν και αυτοί, με το δικό τους τρόπο, στην ιστορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*