Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Musynx

*
Το rhythm game Musynx θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου στην αγορά της Βορείου Αμερικής. Οι publishers Acttil και PM Studios ανακοίνωσαν πως, εκτός από το Nintendo Switch, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και για PS4 και PS Vita. Παρόλα αυτά, την ημέρα της κυκλοφορίας του, retail κόπιες του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμες μόνο για το Switch (οι πρώτες 5.000 θα έχουν περιορισμένης έκδοσης cover artwork), με τα PS4 και PS Vita να περιορίζονται μόνο σε ψηφιακές μέχρι νεοτέρας. Η PM Studios μάλιστα σχεδιάζει την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Musynx, χωρίς όμως να έχει δώσει περισσότερες σχετικές πληροφορίες. Το Musynx κυκλοφόρησε αρχικά ως mobile app, ενώ στην κυκλοφορία του για κονσόλες θα περιέχει περισσότερα από 90 τραγούδια (από pop, classical, trance, vocaloid, R&B και άλλα) με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*