Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το My Hero One’s Justice 2

*
Μέσα από τις σελίδες ιαπωνικών περιοδικών αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του My Hero One’s Justice 2, του δεύτερου τίτλου υπό το πρεστίζ της σειράς anime “My Hero Academia” ( “Boku no Hero Academia” ). Το παιχνίδι υπολογίζεται πως θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου για PlayStation 4, Xbox One και Switch και ενώ η πληροφορία αυτή αναφέρεται μόνο στο λανσάρισμα του στην ιαπωνική αγορά, πιστεύεται πως θα επιβεβαιωθεί η ίδια ημερομηνία και για την παγκόσμια κυκλοφορία.

Από τις διαρροές ανακαλύπτουμε, επίσης, πως ο πρώην βοηθός του All Might, o Sir Nighteye ( Mirai Sasaki ) θα βρίσκεται ανάμεσα στους νέους διαθέσιμους χαρακτήρες του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας το χάρισμα της ενόρασης του για να καταστρώνει αποτελεσματικές τακτικές. Επιπλέον, θα υπάρχει και ένα σύστημα υποστήριξης κατά τη διάρκεια των μαχών, που θα ονομάζεται Sidekick Plus Ultra System και θα επιτρέπει στους παίκτες να ζητούν την βοήθεια ενός ακόμα χαρακτήρα όποτε βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.


Παρόλο που το sequel του My Hero One’s Justice φαίνεται να λειτουργεί με παρόμοια νοοτροπία και ελαφρώς βελτιωμένους μηχανισμούς, μεγαλύτερο ενδιαφέρον δημιουργεί η πληροφορία για την ύπαρξη αποκλειστικού story mode για τον κάθε χαρακτήρα. Πώς ακριβώς θα λειτουργήσει αυτό και κατά πόσο θα παραμείνει ο τίτλος πιστός στο lore των αντίστοιχων manga και anime; Μένει μόνο να το ανακαλύψουμε με σιγουριά στις 12 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bandai Namco

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*