Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Our World is Ended

*
Η PQube ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Our World is Ended για PlayStation 4 και Nintendo Switch. Το παιχνίδι θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 22 Μαρτίου για την Ευρώπη (4 μέρες αργότερα και στην Αμερική), ενώ αργότερα μέσα στο έτος έπεται και η κυκλοφορία του για PC. Ο τίτλος αποτελεί ένα οπτικό μυθιστόρημα που ξεπερνά τις 40 ώρες και ακολουθεί την Judgement 7, μια ομάδα νεαρών developers που αναπτύσσουν μια ολοκαίνουργια game engine με το όνομα W.O.R.L.D. Με τη χρήση ενός AR headset ο κόσμος αλλάζει σε real time, κάτι που δεν πάει όπως ακριβώς θα περίμενε ένας από τους χαρακτήρες του τίτλου, ο Reiji, αφού όταν το δοκιμάζει εντοπίζει ένα παράξενο περιβάλλον για το οποίο αναρωτιέται αν πρόκειται για κάποιου είδους glitch ή κάποιο περίεργο μυστικό. Σύντομα τα μέλη της Judgement 7 βρίσκονται εγκλωβισμένα μεταξύ επιστημονικής φαντασίας και πραγματικότητας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*