Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Poi: Explorer Edition

*
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Poi για το Nintendo Switch τον περασμένο Ιούνιο, η PolyKid επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του στα μέσα του Οκτωβρίου. Το χαριτωμένο αυτό platformer, το οποίο φέρει έκδηλες επιρροές από παιχνίδια όπως το Super Mario 64, ακολουθεί την ιστορία δύο παιδιών που προσπαθούν να γίνουν “Master Explorers” . Για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να εξερευνήσουν τον κόσμο που ξεδιπλώνεται μπροστά τους μέσα από πολλά, και συνάμα μοναδικά, σκηνικά με σκοπό να βρουν τα medallions ενός γηραιότερου συναδέλφου τους. Με τον συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται στα 100, οι παίκτες θα πρέπει να οπλιστούν με επιμονή και φαντασία ώστε να βρουν μέχρι και το τελευταίο.



To Poi είναι ήδη διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC, όμως μόνο η έκδοση για το Switch θα περιέχει έξτρα αποκλειστικό περιεχόμενο. Νέα boss battles και character costumes, το soundtrack του παιχνιδιού και ένα ψηφιακό art book είναι τα προνόμια για αυτούς που θα αποκτήσουν την συγκεκριμένη έκδοση, χωρίς όμως να σταματάει εδώ η παραμετροποίηση του τίτλου στα μέτρα της hybrid κονσόλας. Οι developers γνωστοποίησαν ότι το παιχνίδι θα αξιοποιεί τα motion controls των Joy-Con αν και δεν έκαναν συγκεκριμένο τον τρόπο. Το Poi: Explorer Edition θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 23 Οκτωβρίου σε φυσική και ψηφιακή μορφή και η τιμή του θα ανέρχεται στα 29.99 ευρώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*