Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Pokémon Masters (trailer)

*
Το Pokémon Masters απόκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας και πιο συγκεκριμένα θα μπορέσετε να το κατεβάσετε για iOS μέσω του App Store και Android μέσω του Google Play από 29 Αυγούστου 2019. Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, το παιχνίδι θα είναι free-to-start με in-app purchases.

Ένα μεγάλο κομμάτι με το οποίο θα ασχοληθούν οι παίκτες του Pokémon Masters είναι το Pokémon Masters League, με 3-on-3 battles στο νησί Pasio. Στα τουρνουά αυτά μετέχουν διάσημοι gym leaders, μέλη της elite four και πρωταθλητές από ολόκληρη την ιστορία των Pokémon. Σκοπός αυτών των μαχών είναι η απόκτηση badges και η ανάδειξη του πρωταθλητή.


Προκειμένου τώρα οι παίκτες να μπουν στο κλίμα, η developer DeNA δημοσίευσε μια σειρά από gameplay trailers, μέσω των οποίων μπορείτε να σχηματίσετε καλύτερη ιδέα για το gameplay.
















Απόλαυσε τώρα τη λίστα με τα καλύτερα android games

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*