Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Polygod

*
Το Polygod είναι ένα μινιμαλιστικό first-person shooter, πίσω από την ανάπτυξη του οποίου βρισκεται η Krafted Games και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο του 2018. Πρόκειται για μια randomly generated single και multiplayer εμπειρία, που συνδυάζει το ταχύτατο gameplay παιχνιδιών όπως το Quake, με τη δυσκολία τίτλων όπως το The Binding of Isaac. Οι παίκτες έχουν το ρόλο του Faceless One, ενός δολοφόνου με ένα χέρι, που πρέπει να ολοκληρώσει το Trial of the Gods, αν θέλει να ανέβει στην ιεραρχία (Godhood). Οι εφτά θεότητες του παιχνιδιού θα δοκιμάσουν τις ικανότητες των παικτών σε περιοχές γεμάτες εχθρικά minions και υπέρ το δέον βίαια Holy Champion boss fights. Επιπλέον, σε κάθε αρένα υπάρχουν πέντε Altars of Worship που προσφέρουν Blessings, όπως αναβαμισεις για το όπλο του πρωταγωνιστή. Αυτές είναι δυνατό να αποκτηθούν με αντίτιμο ψυχές εχθρών που έχει σκοτώσει ο Faceless One κατά το ταξίδι του. Το Polygod θα λανσαριστεί επίσημα στις 17 Αυγούστου, για Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*